30. marts 2015

Wilma 5 år - kl 10 - 11.30

Det er stadig den 25 marts og vi skal have hele stuen fra Wilmas Børnehave på besøg til børnefødselsdag.  Der kommer 14 børn med 2 pædagoger: Kirsten og Selma fra Stjernestøv i Helsingør. De kommer og Wilma har en fantastisk fødselsdag og får stor ros af Kirsten for at hun er så god til at de andre børn leger med hendes legetøj. Mor er stolt af sin store 5 årige :)

Alle børnene er der i to timer og de spiser og drikker og har meget travlt med at fortælle hvad de kan lide og ikke lide af maden :-) Noget som Wilma også er meget glad for i øjeblikket ;) Så bliver der leget og løbet rundt i hele huset og det går over alt forventning de er bare så søde alle sammen :-) og det er en stor fornøjelse at se Wilma i sit es :-)

Jeg advarer lige: der kommer rigtig mange fotoer nu - og undskylder med at denne her blog er min visuelle dagbog og jeg elsker altså bare børne fødselsdag :-) og ja når man så har gjort sig umage med det hele, ja så vil jeg altså huske så meget som muligt med skønne fotoer fra dagen :-)

kh Ann :)#337