11. november 2014

Skråbånd i guld, sølv og kobber


Skråbånd  - 3meter
Farver: Guld, sølv eller kobberMateriale: vævet i lurex garn
Bredde: 16 mm (16+8+8mm)


Vi køber båndet direkte fra fabrik og det er derfor har vi så fantastiske priser på skråbåndet. Guld, sølv og kobber skråbåndet er produceret på fabrik i danmark.
Båndet sælges 3 meter af gangen og koster 35 kr

Sølv farvet skråbånd finder du lige her 
Guld farvet skråbånd finder du lige her 
Kobber farvet skråbånd finder du lige her 

Hos BettyP vil vi gerne være den bedste leverandør af skråbånd vi fører derfor et stort sortiment af skråbånd i forskellige farver, mønstre og materialer.

Kobberskråbånd lavet i metalgarn (også kaldet lurex garn)
Guldskråbånd lavet i metalgarn (også kaldet lurex garn)

Sølvskråbånd lavet i metalgarn (også kaldet lurex garn)

Skråbånd i vævet lurex. Lurex er effektgarn i forskellig farvet aluminiumsfolie belagt med polyester eller acetatfilm på begge sider og skåret i tynde strimler. Skråbånd der er lavet et lurex garn er ekstra skinnede og har et metalisk udtryk. Vi har lurex skråbånd i 3 varianterSølv farvet skråbånd - Guld farvet skråbånd  -Kobber farvet skråbånd
Brug skråbåndet til kantning af lommer,nederdel, kjole, bøllehat. Du kan også bruge båndet til jul. Det er for eksempel rigtig fint at kante et kræmmerhus øverste kant og lave en matchende hank af båndet. Du kan også folde skråbåndet på midten og sy en stikning og bruge det til stopper i en kjole. Du kan også lave dit eget tittebånd ud af skråbåndet det gør du ved sy en anoraksnor ind i båndet.
Skråbånd er bånd som er klippet ud diagonalt på trådretningen i lærredsvævet stof, hvorefter kan i begge sider er foldet ind i længderetningen. Den skrå klipning gør båndet elastisk og formbart og derfor velegnet til at følge runde og buede linier. Det bruges blandt andet til kantning, ordning af sømme & oplægning.


#206