31. oktober 2013

BETTY P

Lidt glimt fra webshoppen, liberty stoffer, neonfarvet grosgrainbånd, stof fra japanske Kokka, vintage knapper, astor neonknapper og elastikbånd.





#15

30. oktober 2013

WILMA LEGER MED PERLER

Lige i øjeblikket er Wilma vild med at lege med perler. Vi sidder tit sammen og laver perler og det er lige sjovt for os begge to. Det er så hyggeligt at Wilma er nået en alder hvor hun er stor nok til at lave kreasager og det syntes jeg er skønt for alt andet lige er det jo sjovest at lege med sine børn når man også selv syntes det er er sjovt. Jeg er ved at lave hamaperle jule spællemand og hun laver søde perlekæder. Hun elsker at lave perlekæder og de bliver brugt flittigt hver dag i børnehaven :-) 








NYT - MINIKREA MØNSTER BUKS 20302

Så er der nyt mønster fra minikrea i butikken. Der er mønster på en smal buks i super simpelt snit til piger og drenge. Mønsteret har en fin pasform og god bevægelsesfrihed. Masser af variations muligher både til piger og drenge.

Da nu julen er ved at være tæt på kunne det være en god ide at sy søde små bukser som julegaveide.

Du kan købe mønsteret i bettyp lige her.







#13

25. oktober 2013

STRIKVEST MED TRÆKNAPPER

En lille ny stikvest til Robin med træknapper. Nu er den kolde sæson skudt igang og når man har en lille lille dreng i vuggestue så syntes jeg ikke at der findes noget bedre tøj en små stikveste. De er så nemme af få på og af og så luner de dejligt på maven og er gode at bevæge sig i :)

De små træknapper kan du købe i lige her i BettyP.dk

✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡


✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡ 


✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡ ✡

#12

24. oktober 2013

ASTOR NEON KORAL STOFKNAPPER- 32MM

Så er der Astor neon koralfarvet stofknapper i shoppen i ny størrelse - 32mm

Køb knapperne lige her.







#11


23. oktober 2013

SØDESTE KØKKENHJÆLPER ❤

Forleden var Wilma min lille køkkenhjælper. Vi bagte boller sammen og det var så hyggeligt. Hun formede en del af bollerne og penslede dem allesammen med æg. Wilma har en hel enorm udvikling og der går ikke en dag hvor jeg ikke er imponeret og stolt helt ned i maven.....hvor er jeg bare heldig :)

❤❤❤
❤❤❤
❤❤❤
 ❤❤❤
#10

22. oktober 2013

SYET I KOKKA

En af mine kunder i BettyP følger jeg på Instagram (clare_hagen). Hun har købt stof fra japanske Kokka i webshoppen og syet de mest fantastiske ting. Jeg er helt vild med det hun har syet så jeg syntes lige i skal se et par af hendes syprojekter;-)

Det søde kanin stof er fra japanske Kokka og det finder du lige her.

✭✭✭✭✭
 ✭✭✭✭✭
 ✭✭✭✭✭
 ✭✭✭✭✭
 ✭✭✭✭✭
✭✭✭✭✭
#9

11. oktober 2013

CLOVER THE BOW MAKER

Så er der nyt sy tilbehør fra japanske clover i webshoppen. Det er et værktøj hvor man kan lave de trekants sløjfer og 5 og 7 punkts stjerne sløjfer. Alle skabeloner følger med i en pakke så alt efter hvilken størrelse du vil ha dine sløjfer skal have skal du vælge en størrelse small, medium eller large.
Jeg har selv lavet et par forsøg se fotoerne her nedenunder.

Neongrøn stjerne sløjfe:
Er lavet 7 punkts stjerne i clover skabelon størrelse medium. med neongrønt grosgrainbånd og Liberty Mitsy stofknap i midten (Liberty astor stofknapper kommer snart i shoppen)


Rød/hvid køkkenternet stjerne sløjfe:
Er  lavet 7 punkts stjerne i clover skabelon størrelse medium. med rødternet skråbånd og neon koralfarvet stofknap i midten.

Jeg må sige, at jeg er overrasket over hvor nemt og hurtigt det var at bruge clover stjerne sløjfe skabelonen. Godt sygrej er nu bare en fornøjelse at arbejde med :-)








#8

ORGANIZER

Når jeg pakker ordre i Bettyp.dk roder bordet altid med alt muligt grej som jeg bruger til indpakningen. Nu har jeg lavet en organizer på bordet med det mest nødvendige og den er både skøn at se på og fungerer alle tiders. Her har jeg kniv, saks, mt tape, runde neon etiketter, gaffa tape i neonpink og alt muligt andet grej. Selve organizeren er en sættekasse som jeg kan kantet med neonpink mt tape.

 
 
 
 
 
#7

10. oktober 2013

SØDT OPBEVARINGSGLAS TIL WILMA

Hver aften når Wilma kommer op i sin seng og skal ha læst godnathistorie mangler vi altid et sted til hendes hår elastikker og spænder nu har jeg lavet dette lille glas som vi kan putte hendes hår grej i og hun er vild med det så det bliver en del af det hyggelige putte godnat rutine ❤ Jeg har brugt runde neon etiketter i forskellige størrelser en etiket med kær kanin fra pip studio, hæklet blomst på toppen med en neon stofknap fra Bettyp.dk.

I må ha en dejlig dag derude og tak fordi i kigger med herinde :)


 
 
#6

9. oktober 2013

RULLESKÆRER CLOVER 45 MM

Jeg er i gang med at skærer ud til et lille enkelt patchwork projekt. Faktisk er det også fordi at jeg lige ville teste rulleskæreren fra Japanske Clover som jeg har indkøbt til webshoppen bettyp.dk. Jeg er meget begejstret for rulleskæreren syntes at den ligger rigtig godt i hånd og så syntes jeg det er smart at den er lavet så den kan bruges af både højre og ventre håndet. Glover rulleskæreren skærer også nemt igennem flere lag stof som gør det meget hurtigt at lave firkanter eller andet til patchwork.

• Du finder Clovers rulleskærer 45mm lige her 

• Alt soffet på fotoerne er fra japanske Kokka og det finder du lige her




#5